Doorgaan naar hoofdcontent

Veelgestelde vragen over het materialenpaspoort

 

 
 
 
Veelgestelde vragen over het materialenpaspoort
Veel materialen die we gebruiken om te bouwen zijn eindig. En de productie ervan heeft een forse impact op het milieu. Alle reden dus om goed na te denken over de footprint van objecten en hergebruik van materialen. Het materialenpaspoort helpt daarbij. In een serie blogs neemt Emma Klamer (Aveco... 
 
 
Financiële steun bij het inhuren van een innovatiemakelaar
Na een succesvolle ronde aan het begin van het jaar stelt de Topsector Energy wederom subsidie beschikbaar voor het inhuren van een innovatiemakelaar. 
 
 
Heeft u hét idee voor de Duurzame Stadschallenge?
Heeft u een idee waarmee u snel een grote en duurzame impact maakt voor de stad? Dan maakt u kans op 1.500 euro om uw idee uit te voeren. 
 
 
TES geeft startschot voor bouw fabriek recycling batterijen in haven Rotterdam
TES heeft in de haven van Rotterdam het startschot gegeven voor de bouw van een nieuw fabriek voor de recycling van lithium-ionbatterijen. Eurocommissaris Frans Timmermans verrichtte de symbolische handeling. 
 
 
Liander volgt wens Friese overheden bij prioriteren uitbreiding stroomnet: teruglevering 'achter' in de rij
Liander gaat in Friesland gehoor geven aan de wensen van de provincie, gemeenten en het waterschap voor het prioriteren bij de uitbreiding van het middenspanningsnet. Teruglevering komt daarmee achter in de rij.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.