Doorgaan naar hoofdcontent

Webinar Energie opslag en conversie

 

 
 
 
Webinar Energie opslag en conversie
Duurzaam thema: Energie opslag en conversieWebinar datum: maandag, 30 mei, 2022 - 19:30Waarom wordt energie opslag en conversie steeds meer in beeld gebracht ook bij u als consument? Op de eerste plaats is men er wereldwijd over eens dat we af moeten van onze fossiele brandstoffen. Die... 
 
 
84 nieuwe generatie VDL Citea's maakt OV Amsterdam duurzamer
VDL Bus & Coach gaat 54 VDL Citea's LF-122 en 30 gelede nieuwe generatie VDL Citea's van het type LF-181 leveren. Voor de uitbreiding van de GVB-vloot is VDL Bus & Coach ook verantwoordelijk voor de implementatie van de laadinfrastructuur. 
 
 
Problemen arbeidsmarkt nemen toe: 133 vacatures per 100 werklozen
Het aantal vacatures in Nederland is naar een nieuwe recordhoogte gestegen. Per 100 werklozen zijn er 133 vacatures beschikbaar. Eind 2021 waren dat nog 106 vacatures meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek. 
 
 
Kamervragen SGP over veilig werken op hoogte bij installatie zonnepanelen
Chris Stoffer heeft namens de SGP Kamervragen gesteld aan minister Van Geninp van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over het toezicht dat de arbeidsinspectie houdt op het veilig werken op hoogte. 
 
 
TU Delft presenteert controlekamer om elektriciteitsnet digitaal weerbaar te maken
TU Delft heeft de Control Room of the Future (CRoF) gepresenteerde. Deze moet het elektriciteitsnet dat te maken heeft met toenemende digitalisering beschermen tegen cyberdreigingen en -risico's.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.