Doorgaan naar hoofdcontent

Beantwoording moties familiebedrijven over informatievoorziening en overdracht

 

 
 
 
Beantwoording moties familiebedrijven over informatievoorziening en overdracht
Minister Adriaansens (EZK) reageert op twee moties over familiebedrijven en de informatievoorziening inzake bedrijfsoverdracht. 
 
 
GEA verbreedt portfolio semi-hermetische schroefcompressoren

GEA heeft zijn productportfolio van semi-hermetische compressoren uitgebreid met de CompaX 350 en 400. Met de nieuwe ammoniak-schroefcompressoren richt de fabrikant zich op klanten die behoefte hebben aan een middelgroot of relatief klein koelvermogen.
De CompaX 350 en 400 worden zowel in packs als …

Het bericht GEA verbreedt portfolio semi-hermetische schroefcompressoren verscheen eerst op Airconditioning en koeling op RCC Koude en Luchtbehandeling.
 
 
 
Spoorveiligheid 
 
 
College Oisterwijk presenteert jaarrekening 2021
Het college van Oisterwijk heeft besloten de jaarrekening 2021 aan de raad voor te leggen voor besluitvorming. 2021 is het eerste jaar geweest waarin het dorp Haaren integraal onderdeel is van de gemeente Oisterwijk. Gestempeld door corona Het COVID-19 virus drukte ook op 2021 zijn stempel. In sommige maanden was er voorzichtige openheid, in de meeste maanden golden de beperkingen van ontmoeten en samenkomen. Als gemeentebestuur hebben we getracht zo goed mogelijk deze beperkingen in goede... 
 
 
LPO, CDA en ChristenUnie sluiten coalitieakkoord in Ommen
De fractievoorzitters van LPO, CDA en ChristenUnie tekenen vandaag (7 juni) het coalitieakkoord 2022-2026: 'Bouwen aan de toekomst.' In het akkoord zijn de partijen het eens geworden over de plannen voor een toekomstbestendige en duurzame ontwikkeling van de gemeente Ommen. Het akkoord is het resultaat van een periode met gesprekken tussen de drie partijen, onder leiding van formateur...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.