Doorgaan naar hoofdcontent

Dura Vermeer gaat vaker elektrische auto’s inzetten als batterij voor bouwketen

 

 
 
 
Dura Vermeer gaat vaker elektrische auto's inzetten als batterij voor bouwketen

Dura Vermeer is dusdanig tevreden met de uitkomsten van het vervolgonderzoek naar emissieloze bouwketen, dat het bouwbedrijf vaker elektrische auto's gaat inzetten als batterij.
 
 
 
BOSA: 7,5 miljoen euro nieuwe aanvragen sportclubs voor zonnepanelen en warmtepompen

Er is in de maand mei door sportclubs via de regeling Stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties (BOSA) voor onder meer zonnepanelen en warmtepompen 7,5 miljoen euro subsidie aangevraagd.
 
 
 
TNO: extra zonnepanelen en zonneboilers optie om van gas uit Rusland af te komen

Het installeren van extra zonnepanelen en zonneboilers is met name op de (middel)lange termijn een optie om van gas uit Rusland af te komen. Dat stelt kennisinstituut TNO in een nieuw onderzoeksrapport.
 
 
 
Japan wil energie niet uit wind halen, maar uit de golfstroom

Golfstromen in de oceanen stromen het hele jaar door met een constante snelheid. Waarom gebruik je die betrouwbaarheid niet om groene stroom op te wekken? Een jarenlange proef in Japan laat zien dat het kan.
 
 
 
Nu al miljoen gebruikers Slimme Bandenpomp

Afgelopen weekend bereikte Band op Spanning de mijlpaal van een miljoen gebruikers. De prijswinnende organisatie ontwikkelde elf jaar geleden de Slimme Bandenpomp als klimaatmaatregel om het probleem van onderspanning in autobanden op te lossen. Inmiddels zijn er al meer danActueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.