Doorgaan naar hoofdcontent

Uitnodiging vragenuurtje regionale energie strategie van MRE

 

 
 
 
Uitnodiging vragenuurtje regionale energie strategie van MRE
In Zuidoost-Brabant willen we meer energie besparen, meer duurzame energie opwekken en gebruikmaken van de beschikbare duurzame warmtebronnen. In de regio starten diverse projecten. 
 
 
Sunbeam Luna: dé duurzame innovatie voor montage van zonnepanelen op schuine daken Alius verwelkomt Saskia van de Schoot als nie... 
 
 
PAW-monitor 2021: hoe staat het met de proeftuinen?

In een recent verschenen bericht van PAW (Programma Aardgasvrije Wijken) wordt gemeld dat de proeftuinen een schat aan inzichten en verbeteringen voor beleid hebben opgeleverd. Dit staat ook beschreven in de Kamerbrief van 7 juni 2022, van minister De Jonge. Via deze Kamerbrief worden de voortgang, resultaten en leerervaringen van de PAW-proeftuinen uit de eerste twee rondes gerapporteerd. 'De proeftuinen effenen het pad dat anderen gaan bewandelen en verdienen daarvoor grote waardering' schrijft minister De Jonge aan de Tweede Kamer.

Het bericht PAW-monitor 2021: hoe staat het met de proeftuinen? verscheen eerst op Stichting Warmtenetwerk.
 
 
 
NL-Alert testbericht op maandag 13 juni
Op maandag 13 juni zendt de overheid rond 12:00 uur een NL-Alert testbericht uit in heel Nederland. 
 
 
Deze chef-koks koken met een schort dat CO2 opvangt tijdens het koken

In een Zweeds restaurant loopt nu een pilot met schorten die CO2 opvangen. Zo wil een onderzoeksinstituut uit Hong Kong kijken of kleding kan helpen bij het opvangen van broeikasgassen. Maar hoe krijg je die opgevangen CO2 vervolgens weer uit het schort?Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.