Doorgaan naar hoofdcontent

Besterdring dit najaar van 50 km naar 30 km

 

 
 
 
Besterdring dit najaar van 50 km naar 30 km
De gemeente gaat dit jaar aanpassingen doen om de verkeersveiligheid op de Besterdring te verbeteren. In 2025 wordt de straat helemaal opnieuw ingericht, maar de gemeente wil niet tot dan wachten met het nemen van maatregelen. 
 
 
Ondernemers: hoe kunnen wij u helpen op weg naar duurzame energie?
Gemeente Lelystad en Platform Noordersluis willen u, als Lelystadse ondernemer, graag helpen op weg naar duurzame energie. Dat betekent eerst zoveel mogelijk energie besparen en vervolgens overstappen naar andere vormen van energie. Met als doel om de verdere opwarming van onze aarde tegen te gaan. 
 
 
De harde cijfers | Drenthe absolute koploper: 1 op 3 woningen heeft zonnepanelen

Huizen in de provincie Drenthe hebben het vaakst zonnepanelen. Bijna 1 op de 3 woningen is er uitgerust met een pv-installatie. Deze week in 'De harde cijfers' de nieuwste data van het CBS.
 
 
 
Het Dilemma | Staatsparticipatie in netbeheerders om aanpak vol stroomnet te verzekeren: too little too late?

De staat wil investeren in netbeheerders om de aanpak van een vol stroomnet te garanderen. Is dit too little too late? Solar Magazine bespreekt dit dilemma met Danny Benima van Stedin. 'Langer wachten is geen optie.
 
 
 
De harde cijfers | Inwoners Westerveld kopen het vaakst zonnepanelen

De gemeente Groningen kent het grootste vermogen aan zonnepanelen op daken van woningen, maar inwoners van Westerveld kopen het vaakst zonnepanelen. Deze week in 'De harde cijfers' de residentiƫle pv-markt.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.