Doorgaan naar hoofdcontent

CBS: werkgelegenheid zonne-energiesector met 28 procent gegroeid

 

 
 
 
CBS: werkgelegenheid zonne-energiesector met 28 procent gegroeid
De werkgelegenheid in de Nederlandse zonne-energiesector is tussen 2011 en 2020 met een factor 11 groter geworden. Binnen het thema hernieuwbare energie is de zonne-energiesector inmiddels de grootste werkgever. 
 
 
Wood Mackenzie: Huawei, Sungrow en Growatt grootste omvormerfabrikanten ter wereld
Huawei, Sungrow en Growatt zijn de 3 grootste omvormerfabrikanten ter wereld. De top 10 van omvormerfabrikanten is daarbij goed voor een wereldwijd marktaandeel van 82 procent. Dat meldt Wood Mackenzie. 
 
 
Trina Solar start uitlevering nieuwe versie zonnepaneel Vertex S
Trina Solar is gestart met de wereldwijde levering van zijn vernieuwde Vertex S-zonnepanelen uitgerust met 210R-zonnecellen. De eerste zonnepanelen hebben de fabriek in de Chinese stad Yiwu verlaten. 
 
 
Elektrische deelscooters in Alkmaar
De gemeente Alkmaar heeft het deelvervoerbedrijf GO Sharing een vergunning verleend voor de duur van twee jaar. Op 12 juli start het bedrijf met het plaatsen van 125 elektrische deelscooters in Alkmaar. Op een later moment zal het bedrijf het aantal deelscooters uitbreiden en ook elektrische... 
 
 
Kamerbrief Verordening tijdelijke erkenning Oekraïense rijbewijzen
Minister Harbers (Ien W)  geeft een toelichting op en appreciatie van het voorstel van de Europese Unie getiteld 'Voorstel voor een verordening van het Europees Parlement en de Raad tot vaststelling van specifieke en tijdelijke maatregelen, naar aanleiding van de Russische invasie van Oekra├»ne, met...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.