Doorgaan naar hoofdcontent

CPB over afbouw salderingsregeling zonnepanelen: veel onzekerheid over extra kosten

 

 
 
 
CPB over afbouw salderingsregeling zonnepanelen: veel onzekerheid over extra kosten

Het Centraal Planbureau (CPB) stelt dat de financiƫle gevolgen van het uitstel van de afbouw van de salderingsregeling 'redelijk en neutraal' zijn, maar oordeelt tegelijkertijd dat er hoge mate van onzekerheid is.
 
 
 
Koolstofvastlegging: een markt voor duurzaam bodemgebruik
Het vastleggen van CO2 in de Gelderse bodem kan een belangrijke bijdrage leveren aan het halen van de klimaatdoelen. Land- en tuinbouwers spelen hierin een cruciale rol en kunnen tegelijk een extra inkomstenbron aanboren. Maar het is een complexe klimaatstrategie. Greenwashing ligt op de… 
 
 
Klaaglijn zonnepanelen overbelast: "het is veel te warm!" Met meer regie werken aan regionale energie-infrastructuur ACM: Zonnep... 
 
 
Solid-state batterij kan elektrische auto nog duurzamer maken dan gedacht

Een nieuwe batterijtechnologie, de solid-statebatterijen, kan de ecologische voetafdruk van een autobatterij met wel bijna 40 procent verminderen. Dat blijkt uit onderzoek van Transport & Environment (T&E).
 
 
 
Energiebesparende tips voor een koele woning in de zomer

Er is in de energietransitie veel aandacht voor duurzame verwarming van woningen, maar nog niet voor koeling. We zien dat het gebruik van airco's in Nederland stijgt en daarmee het energiegebruik voor koeling. Actieve koeling in woningen, bijvoorbeeld met behulpActueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.