Doorgaan naar hoofdcontent

Energieproductie t/m juni 2022

 

 
 
 
Energieproductie t/m juni 2022
De eerste helft van 2022 was een goed halfjaar voor zonnepark Koudekerke/Dishoek. In mei was er 1 omvormer in storing, die is vervangen door een nieuwe omvormer, maar afgezien daarvan was de beschikbaarheid goed. Daarnaast waren het zonnige maanden, waardoor er relatief veel productie is geweest. De hoge elektriciteitsprijzen hebben ook effect op het zonnepark. … Doorgaan met het lezen van Energieproductie t/m juni 2022 
 
 
Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering 2022
De jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Coöperatie Energieneutraal Koudekerke/Dishoek staat gepland voor dinsdag 27 september 19.30 uur in De Klimop, Kerkstraat 2 te Koudekerke. 
 
 
Uitvallende omvormers zonnepanelen: Vlamingen krijgen compensatie van 7,50 euro per kilovoltampère

Netbeheerder Fluvius is gestart met het compenseren van Vlamingen die kampen met een uitvallende omvormer van zonnepanelen door overbelasting van het stroomnet, mits het probleem niet binnen 90 dagen is opgelost.
 
 
 
Netbeheerders over beleidsprogramma Klimaat: schaf salderingsregeling af, geeft thuisbatterij subsidie

In reactie op het ontwerpbeleidsprogramma Klimaat hebben de Nederlandse netbeheerders hun pleidooi herhaald om de salderingsregeling voor zonnepanelen per direct af te schaffen en de thuisbatterij te subsidiëren.
 
 
 
Studenten TU Eindhoven ontwikkelen elektrische raceauto met zeer korte oplaadtijd

Studenten van team  InMotion heeft voor het eerst zijn rijdende elektrische raceauto voor lange afstandsraces gepresenteerd, met een zeer korte oplaadtijd. Door de zelfontworpen koelmethode is het racemonster in staat om in 12 minuten volledig op te laden. JanActueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.