Doorgaan naar hoofdcontent

Gaswinning Vermilion in Kaatsheuvel moet veiliger voor drinkwatergebied

 

 
 
 
Gaswinning Vermilion in Kaatsheuvel moet veiliger voor drinkwatergebied 
 
 
Voorspellen van de warmteoverdracht tijdens condensatie in gegolfde platenwarmtewisselaars

Het voorspellen van de warmteoverdracht tijdens condensatie in platenwarmtewisselaars is belangrijk. Hoewel er veel over correlaties is gepubliceerd, is er geen uitgebreide evaluatie geweest waarin alle bestaande gegevens van de diverse bronnen met elkaar zijn vergeleken.

Een nieuw onderzoek …

Het bericht Voorspellen van de warmteoverdracht tijdens condensatie in gegolfde platenwarmtewisselaars verscheen eerst op Airconditioning en koeling op RCC Koude en Luchtbehandeling.
 
 
 
July success story: A citizen energy cooperative at the heart of EU policy making 
 
 
'Nagenoeg onzichtbare' zonnecel uit Japan

Japanse wetenschappers wisten met ongewone materialen een zonnecel te bouwen die voor 80 procent doorschijnend is. Transparante zonnecellen kun je toepassen als combinatie van raam en energiecentrale en kan daarom veel betekenen voor de energietransitie.
 
 
 
Defensie neemt eerste elektrische bedrijfsvoertuigen in ontvangst

Defensie heeft donderdag de eerste 4 van in totaal 134 elektrische bedrijfsvoertuigen in ontvangst genomen. De rest volgt gefaseerd tot het eind van het jaar. De voertuigen worden verdeeld over vrijwel de hele krijgsmacht. Defensie levert hiermee een bijdrage aanActueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.