Doorgaan naar hoofdcontent

Greenchoice en KiesZon installeerden afgelopen jaar 400.000 zonnepanelen

 

 
 
 
Greenchoice en KiesZon installeerden afgelopen jaar 400.000 zonnepanelen
Greenchoice en dochterbedrijf KiesZon hebben afgelopen kalenderjaar 400.000 zonnepanelen geïnstalleerd: 355.000 zonnepanelen via zakelijke projecten en 45.000 zonnepanelen bij consumenten.



 
 
 
Vlaanderen rekent prosumententarief per direct aan via maandelijkse zonneschijnduur
Vlaamse eigenaren van zonnepanelen die nog een terugdraaiende teller hebben, betalen het prosumententarief. Per 1 juli is de manier veranderd waarop dat prosumententarief wordt aangerekend.



 
 
 
Een P1 meter helpt bij het verlagen van je energieverbruik, deel 1
Vraag jij je ook af waarom je energieverbruik zo hoog is? Het antwoord is makkelijk te vinden, wanneer je een P1 meter inzet. Het bericht Een P1 meter helpt bij het verlagen van je energieverbruik, deel 1 verscheen eerst op KempenEnergie.



 
 
 
Prognose: in 2035 vooral meer inwoners in en om grotere gemeenten
Nederland zal in 2035 naar verwachting 18,9 miljoen inwoners hebben, 1,3 miljoen meer dan begin 2022. Vooral de grote en middelgrote gemeenten zullen verder groeien, net als verschillende randgemeenten rond de grote steden. Dat blijkt uit de Regionale bevolkings- en huishoudensprognose 2022-2050...



 
 
 
Rioolwarmtepomp van 27 megawatt voor Utrechtse wijk Overvecht
Op een kwartiertje wandelen van de WattisDuurzaam-hoofdredactie bouwen Eneco en Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden een warmtepomp die warmte wint uit rioolwater en levert aan het warmtenet voor Utrecht en Nieuwegein. Bij het douchen en... Het bericht Rioolwarmtepomp van 27...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.