Doorgaan naar hoofdcontent

Hittestress slaat sneller toe dan gedacht

 

 
 
 
Hittestress slaat sneller toe dan gedacht

Onderzoekers Larry Kenney, Daniel Vecellio, Rachel Cottle en Tony Wolf beschrijven welke implicaties hun bevindingen hebben voor hittestress in een steeds warmere wereld.
Het bericht Hittestress slaat sneller toe dan gedacht verscheen eerst op Duurzaamnieuws.
 
 
 
Bekijk nu! Bewoners initiatief Lage Land in documantaire Coole Singels op Open Rotterdam TV. 
 
 
Salzgitter trekt eerste €723 mln uit voor waterstof-staalfabriek

De raad van commissarissen (RvC) van de Duitse staalproducent Salzgitter heeft een investering van €723 mln in de verduurzaming van de staalproductie goedgekeurd. Salzgitter werkt aan staalproductie op waterstof. Het akkoord van de RvC...

Het bericht Salzgitter trekt eerste €723 mln uit voor waterstof-staalfabriek verscheen eerst op Nieuws, informatie en opinie over innovatie, duurzaam ondernemen en hernieuwbare energie.
 
 
 
Gubbels B.V. breidt uit met een circulaire bouwhub
18 juli 2022 Gubbels BV verzamelt tweedehands bouwmaterialen door ze te demonteren uit oude panden. Wij doen dit sinds de start met sloopactiviteiten in 1980. In de daaropvolgende jaren werd de hoofdlocatie in Helvoirt een bekend terrein voor regionale klanten. Veel houten balken, planken, meubels, kozijnen, lam... lees meer 
 
 
Nederland verdubbelt inzet Blue Deal: wereldwijd schoon en voldoende water

Het rijk en de waterschappen verdubbelen hun gezamenlijke jaarlijkse inzet binnen de Blue Deal naar 10 miljoen euro per jaar in de periode 2023-2030. Die toezegging deed minister Liesje Schreinemacher voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking op 14 juli in NewActueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.