Doorgaan naar hoofdcontent

Kabinet schakelt tandje bij voor meer mensen op de fiets

 

 
 
 
Kabinet schakelt tandje bij voor meer mensen op de fiets
Gezond, goedkoop en schoon. Het kabinet wil de maatschappelijke voordelen die de fiets biedt graag beter benutten. Meer mensen op de fiets naar het werk; een fietsenplan voor kinderen in arme gezinnen; en investeringen in goede stallingen bij stations en nieuwe woonwijken. Dat zijn de speerpunten van het nieuwe fietsbeleid dat staatssecretaris Heijnen vandaag naar de Kamer stuurt. Zij stuurt bovendien nieuw onderzoek mee, waaruit blijkt dat de fiets goed is voor onze economie en werkgelegenheid. 
 
 
Sungevity en Elan Wonen verlengen samenwerking voor zonnepanelen op huurwoningen

Sungevity en Elan Wonen verlengen hun samenwerkingsovereenkomst waarmee nog meer huurwoningen van de woningcorporatie zonnepanelen krijgen.
 
 
 
Zomerreces Nederland Elektrisch: de 10 meest gelezen berichten van 2022
In de komende 2,5 week – tot en met 7 augustus 2022 – vindt er op de weblog van Nederland Elektrisch verminderde berichtgeving plaats in verband met het zomerreces. Wilt u toch nog genieten van het nieuws? Lees dan... 
 
 
Video van de week | Met en zonder vouwwagen naar de Vogezen: wat scheelt dat?
Op vakantie met de elektrische auto én een vouwwagen of caravan? Frank en Gert van de ANWB rijden beide met een Hyundai IONIQ 5 naar de Vogezen in Frankrijk. Onderweg testen ze hoeveel invloed de vouwwagen heeft op het rijbereik. 
 
 
Supernal en Hyundai Motor Group presenteren elektrische eVTOL concept

Het bedrijf Supernal, onderdeel van Hyundai Motor Group, heeft vandaag de eVTOL onthuld. Op de Britse Farnborough International Airshow 2022 (18-22 juli) is een concept van de cabine van het elektrische vliegtuig te zien. De eVTOL is bedoeld voorActueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.