Doorgaan naar hoofdcontent

Meebuigen ACM met netbeheerder verzwakt aansluitrecht

 

 
 
 
Meebuigen ACM met netbeheerder verzwakt aansluitrecht

De onafhankelijke toezichthouder ACM heeft een ontwerpbesluit gepubliceerd waarmee de termijnen voor het verkrijgen van een aansluiting op het elektriciteitsnet zullen worden aangepast. De voorgenomen codewijziging betekent een afzwakking van de rechtspositie van aangeslotenen. Lees meer..
 
 
 
Veel ambitie in collegeprogramma Gennep
Het nieuwe college heeft het collegeprogramma voor de komende 4 jaar klaar. Het programma heeft de titel: Aan de slag! Samen verder bouwen. Daarmee spreekt het college nadrukkelijk de wens uit om in deze bestuursperiode aan de slag te gaan, sámen met de Gennepse gemeenschap. Zo wordt het nog fijner wonen, werken en recreëren in Gennep, op een duurzame manier. 
 
 
Wet collectieve warmtevoorziening opnieuw uitgesteld

Minister Jetten van Klimaat heeft 15 juli een brief naar de Tweede Kamer gestuurd over de voortgang van de Wet collectieve warmtevoorziening (Wcw). De planning rond de invoering van de wet is opnieuw gewijzigd. Het plan is nu om de wet eind 2022 voor te leggen aan de Raad van State en in mei 2023…

Het bericht Wet collectieve warmtevoorziening opnieuw uitgesteld verscheen eerst op Stichting Warmtenetwerk.
 
 
 
Webinar integrale energiesysteemverkenning 2030-2050

In april 2021 hebben de gezamenlijke netbedrijven het rapport Het Energiesysteem van de Toekomst 2030 – 2050 (II3050) afgerond. Deze integrale verkenning geeft inzicht in de mogelijke routes die Nederland kan kiezen voor een Klimaatneutraal land in 2050 en welke uitdagingen voor het energiesysteem dit met zich meebrengt.   De ontwikkelingen gaan snel en ambities…

Het bericht Webinar integrale energiesysteemverkenning 2030-2050 verscheen eerst op Stichting Warmtenetwerk.
 
 
 
Kies een goede én erkende zonnepaneleninstallateur met deze 7 tips

Het bericht Kies een goede én erkende zonnepaneleninstallateur met deze 7 tips verscheen eerst op Stichting Garantiefonds ZonZeker.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.