Doorgaan naar hoofdcontent

Participatiecoalitie luidt noodklok voor regionale energieprojecten

 

 
 
 
Participatiecoalitie luidt noodklok voor regionale energieprojecten
Afgelopen jaar hebben regionale energieprojecten nagenoeg stilgelegen. Dit stelt de Participatiecoalitie op basis van eigen onderzoek en het nieuwste rapport van het Nationaal Programma Regionale Energiestrategie. 
 
 
PlusJeHuis: voordelig verduurzamen!
Energie besparen en duurzame energie opwekken kan op verschillende manieren. Gemeente Eijsden-Margraten en Volta Limburg hebben hierover een informatiebijeenkomst georganiseerd op 27 juni. "De huidige energiecrisis maakt het verduurzamen en daarmee het verlagen van uw energiekosten nog... 
 
 
Straks lekker doorfietsen tussen Delft en Rotterdam Alexander
Woensdag 6 juli hebben de wethouders van Delft, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland en Rotterdam de samenwerking bekrachtigd voor de Metropolitane Fietsroute tussen Delft en Rotterdam Alexander. Wethouder Simon Fortuyn was namens gemeente Lansingerland aanwezig. 20 kilometer Over een... 
 
 
Bereken met dit stappenplan de levensduurkosten van een toekomstbestendig gebouw
Om voor toekomstbestendige gebouwen een verantwoorde en duurzame investeringsbeslissing te kunnen nemen, is het van belang de levensduurkosten te berekenen. In deze serie over levensduurkosten lees je dit keer hoe je die kosten berekent met een gezamenlijk stappenplan voor opdrachtgevers en experts. 
 
 
IEA: wereldwijde energietransitie te afhankelijk van zonnepanelen uit China
De wereld is te afhankelijk van China bij de productie van zonnepanelen. De dominantie vormt een groot risico voor de energietransitie. Dat schrijft het Internationaal Energieagentschap (IEA) in een nieuw rapport.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.