Doorgaan naar hoofdcontent

Stedin: aantal aanvragen voor aansluiten batterijen verviervoudigd

 

 
 
 
Stedin: aantal aanvragen voor aansluiten batterijen verviervoudigd
Stedin heeft sinds de aankondiging door TenneT van congestie in Limburg en Noord-Brabant in haar eigen werkgebied een verviervoudiging van het aantal aanvragen ontvangen om batterijen aan te sluiten. 
 
 
Innovators gezocht: Masterclass!
Herken je dit: je hebt een idee of vinding op je werk en je hebt het zelfs succesvol toegepast! Het idee is ontstaan uit een probleem of ergernis en je hebt geen bestaande oplossingen op de markt kunnen vinden. In dat geval voldoet jouw vinding aan drie belangrijke voorwaarden voor een... 
 
 
Publicatie congestiegebieden Liander 07-07-2022
Liander heeft op 7 juli nieuwe vooraankondigingen en uitkomsten voor congestiemanagementonderzoeken gepubliceerd voor congestiegebieden in Amsterdam en Noord-Holland. Uit de onderzoeken is gebleken… 
 
 
SDE+(+) | RVO: 978,7 megawattpiek zonnepanelen geïnstalleerd in eerste helft 2022, krimp van 18 procent
In de helft eerste van 2022 heeft Nederland volgens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) 978,7 megawattpiek aan zonnepanelen geïnstalleerd via de SDE+(+). Dat is 18 procent minder dan vorig jaar. 
 
 
ISDE: ook in juni recordaantal aanvragen subsidie voor isolatie, warmtepompen en zonneboilers
De maand juni heeft voor de ISDE opnieuw een recordaantal subsidieaanvragen voor isolatie, warmtepompen en zonneboilers opgeleverd. Voor zonnewarmte is dit jaar al 6 miljoen euro subsidie aangevraagd.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.