Doorgaan naar hoofdcontent

TNO over afbouw salderingsregeling: terugverdientijd zonnepanelen blijft minder dan 7 jaar

 

 
 
 
TNO over afbouw salderingsregeling: terugverdientijd zonnepanelen blijft minder dan 7 jaar
De terugverdientijd van zonnepanelen blijft voor consumenten ook bij de afbouw van de salderingsregeling minder dan 7 jaar. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van TNO naar de gevolgen van het afbouwen van het salderen. 
 
 
Kosten transport zonnepanelen blijven dalen: 'Begin van einde stierenrennen voor rederijen'
Maritiem onderzoeksbureau Drewry verwacht een einde aan het 'stierenrennen' voor rederijen. Een dalende vraag en afnemende congestie in havens zorgen ervoor de transportprijzen voor containers verder gaan dalen. 
 
 
Eurener onthult nieuw zonnepaneel Ultra Premium met vermogen tot 440 wattpiek
Eurener is gestart met de levering van een nieuw zonnepaneel: de Ultra-Premium met een vermogen van 400 tot 440 wattpiek. De pv-module is speciaal ontwikkeld voor residentiƫle Installaties. 
 
 
Zo ontwerp je Paris Proof
In programma's van eisen, zowel voor renovaties als voor nieuwbouw, komt de eis 'Paris Proof' steeds vaker terug. Maar hoe voldoe je hieraan? Voor veel ontwikkelaars, architecten en adviseurs kan er nog onduidelijkheid zijn over de aanpak. In dit artikel leggen we uit aan welke eisen bestaande... 
 
 
Raadslid aan het woord: Jong in de raad
Iedere week schrijf een raadslid van Gennep een column. Deze week was het de beurt aan Andy Meerwaldt van ELsss. Hij schreef over zijn eerste maanden als raadslid.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.