Doorgaan naar hoofdcontent

Univé verruimt verzekering ondernemers voor gevolg brand met zonnepanelen

 

 
 
 
Univé verruimt verzekering ondernemers voor gevolg brand met zonnepanelen

Univé gaat ondernemers ruimer verzekeren voor de gevolgen van brandrisico's door zonnepanelen. De coöperatie breidt de dekking uit voor opruimingskosten- en mileuschadeverzekering.
 
 
 
Groendus plaatst 4.800 zonnepanelen en 6 laadpalen bij Cordstrap

Groendus heeft bij Cordstrap in Oostrum 4.800 zonnepanelen en 6 laadpalen met 12 laadpunten voor elektrische auto's geïnstalleerd. Het transportzekeringsbedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel.
 
 
 
Zwerfinator komt met harde data
21 juli 2022 Dirk Groot, Zwerfinator, komt met keiharde data over de impact van het invoeren van statiegeld op plastic flesjes. Zijn bevindingen tonen aan dat de hoeveelheid plastic flesjes in het zwerfafval ook daadwerkelijk is gedaald. lees meer 
 
 
5 toegankelijke tips voor een duurzaam kantoor waar je vandaag nog mee aan de slag kan
Je staat misschien op dit moment in de vakantie-modus en denkt vooral aan witte stranden en helder blauw water. Maar waarom zou je, nu je toch wat meer tijd hebt, niet eens kijken of je je (thuis) kantoor kan verduurzamen? Of je je oude kantoorgewoontes kan omzetten in groene keuzes? Wij geven je 5 eenvoudige …

5 toegankelijke tips voor een duurzaam kantoor waar je vandaag nog mee aan de slag kan Lees verder »
 
 
 
Strijd tegen zoutwater in droge periodes met laag water
De afgelopen dagen daalde het peil in de Rijn bij Lobith flink. Waar de rivier normaal gesproken 1300 m3 water per seconde aanvoert, is dat nu 1000 m3 per seconde.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.