Doorgaan naar hoofdcontent

Zomerreces Solar Magazine en Storage Magazine: de 10 meestgelezen berichten van 2022

 

 
 
 
Zomerreces Solar Magazine en Storage Magazine: de 10 meestgelezen berichten van 2022

In de komende 2 weken – tot en met 8 augustus 2022 – vindt er op de weblog van Solar Magazine en Storage Magazine verminderde berichtgeving plaats in verband met het zomerreces. Toch nog genieten van het nieuws?
 
 
 
Reuzenwarmtepomp van 120 MW voor chemieconcern BASF

Het Duitse chemieconcern BASF onderzoekt met de Duitse machinebouwer MAN de bouw van een hogetemperatuur-warmtepomp voor een van haar fabrieken. De installatie krijgt een vermogen van 120 megawatt (MW). De installatie zal stoom leveren...

Het bericht Reuzenwarmtepomp van 120 MW voor chemieconcern BASF verscheen eerst op Nieuws, informatie en opinie over innovatie, duurzaam ondernemen en hernieuwbare energie.
 
 
 
4x4electric onthult elektrische auto en hoofdsponsor

The post 4x4electric onthult elektrische auto en hoofdsponsor appeared first on Zelf Energie Produceren.
 
 
 
Zuiderzeeland op zoek naar innovatieve technieken tegen erosie op dijken
Waterschap Zuiderzeeland vraagt de markt om innovatieve technieken die de erosiebestendigheid van gras en onderlagen van een dijk kunnen verhogen. 
 
 
Duurzame aanpassingen van woningen: Nederlanders voeren ze zelf uit

Duurzame aanpassingen van woningen voeren Nederlanders vaak zelf uit. Het gaat hierbij voornamelijk om aanpassingen aan de verlichting. Modificeringen aan verwarming en isolatie worden daarentegen het vaakst tegen betaling uitgevoerd. Dit blijkt uit de Duurzaam Wonen Monitor, eenActueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.