Doorgaan naar hoofdcontent

A brand new step-by-step guide to public procurement and municipal support for energy communities

 

 
 
 
A brand new step-by-step guide to public procurement and municipal support for energy communities 
 
 
Welke warmtepomp past bij mijn gebouw?
In Nederland zijn meer dan 150 merken warmtepompen te koop en voor meer dan 6.000 types ligt een ISDE-subsidie klaar. Bepaal dan maar eens welke warmtepomp het beste bij jouw situatie past. In dit artikel delen experts van Energy Bridge hun kennis en ervaring, opgedaan bij het verduurzamen van bestaande wooncomplexen en kantoren met een collectieve installatie. Wat wordt de optimale warmtepomp-oplossing voor jouw gebouw? 
 
 
Gebruikersmiddag Econobis en Hoomdossier (Christinazaal) 
 
 
Westerveld is Global Goals gemeente

De Global Goals zijn de Global Sustainable Development Goals. In 2015 aanvaarden de lidstaten van de Verenigde Naties deze Global Goals als de nieuwe mondiale duurzame ontwikkelingsagenda voor de periode 2015 - 2030. Daarmee volgen de Global Goals de Millenniumdoelstellingen op, die in 2000 waren vastgesteld en een looptijd kenden van 2000 - 2015.
 
 
 
Kans op neerslag geeft mogelijk verlichting, maar watertekort blijft
De effecten van de droogte blijven voelbaar. De waterstand in de rivieren is laag, de grondwaterstand daalt, de waterkwaliteit gaat achteruit en de natuur verdroogt. De komende weken wordt er neerslag in de stroomgebieden van de Rijn en Maas én in Nederland verwacht. Dit geeft enige verlichting, maar is bij lange na geen structurele oplossing voor alle problemen. Daarvoor is veel langdurige neerslag nodig.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.