Doorgaan naar hoofdcontent

ACM: 400.000 extra huishoudens ‘opgezadeld’ met variabel energiecontract

 

 
 
 
ACM: 400.000 extra huishoudens 'opgezadeld' met variabel energiecontract

In de afgelopen 6 maanden hebben 400.000 Nederlandse huishoudens noodgedwongen een variabel energiecontract afgesloten, omdat hun vaste contract afliep. Dat meldt de Autoriteit Consument & Markt (ACM).
 
 
 
Minister Demir tekent eerste nieuwe Vlaamse Mijn VerbouwLening

Energieminister Demir heeft de eerste nieuwe Vlaamse Mijn VerbouwLening getekend die vanaf 1 september geactiveerd wordt. De renteloze lening tot 60.000 euro helpt om betaalbaar en energiezuinig te renoveren.
 
 
 
Staatssecretaris wil lastige eis voor zonnepanelen schrappen in Regeling Groenprojecten

Staatssecretaris Vivianne Heijnen heeft de Tweede Kamer een voorstel gestuurd om de eisen voor zonnepanelen in de Regeling Groenprojecten te wijzigen. Een van de gestelde eisen zou momenteel aanvragen belemmeren.
 
 
 
StapStep: Ziggo-monteurs voortaan steppend door de stad

Ziggo-monteurs stappen voor onderhoud in de stad de laatste kilometers op de elektrische StapStep. Het bedrijf maakte gisteren bekend met een pilot te starten. Hiermee is VodafoneZiggo de eerste Nederlandse telecomorganisatie die kiest voor de elektrische step als duurzaam
 
 
 
Planten kweken zonder gas: "We zijn voor 99% van het gas af"
In 2016 verkaste plantenkweker Gootjes AllPlant BV van een huurlocatie in Andijk naar het glastuingebied Alton in Heerhugowaard. Met het vooruitzicht op een duurzaam bedrijf te worden, want in 2019 werden ze aangesloten op het warmtenet.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.