Doorgaan naar hoofdcontent

Beantwoording Kamervragen over het bericht dat veteranen niet naar de herdenking van WOII kunnen gaan door Schiphol-c...

 

 
 
 
Beantwoording Kamervragen over het bericht dat veteranen niet naar de herdenking van WOII kunnen gaan door Schiphol-chaos en corona 
 
 
Records blijven sneuvelen: consumenten vragen 20 miljoen euro subsidie voor isolatie, warmtepompen en zonneboilers

Er lijkt maar geen einde te komen aan de groei van het aantal aanvragen van consumenten voor de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). In juli werd 20,2 miljoen euro subsidie aangevraagd.
 
 
 
Onderzoekers 'hacken' 42.000 Nederlandse installaties met zonnepanelen

Onderzoekers van het Dutch Institute for Vulnerability Disclosure hebben door slechte beveiliging van het monitoringsplatform Solarman toegang gekregen tot 42.000 omvormers van zonnepanelen in Nederland.
 
 
 
ISDE: nog 19,4 miljoen euro subsidie beschikbaar voor windmolens en zonnepanelen

Met nog 5 maanden te gaan, is er binnen de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)-regeling nog bijna 20 miljoen euro subsidie beschikbaar voor windmolens en zonnepanelen.
 
 
 
Monomestvergisting cruciaal bij oplossing stikstofproblematiek

Monomestvergisting is een cruciaal onderdeel van de oplossing voor de stikstof- en milieuproblematiek waarmee de veehouderij nu wordt geconfronteerd. In combinatie met een stikstofstripper blijft een veehouderij over waarbij de emissies van methaan en ammoniak meer dan gehalveerd zijn, steltActueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.