Doorgaan naar hoofdcontent

Bedenker van schone Belgische superbatterij wil fabriek bouwen in Nederland

 

 
 
 
Bedenker van schone Belgische superbatterij wil fabriek bouwen in Nederland

Een schone superbatterij die 20 keer sneller laadt en 100 keer langer meegaat dan een lithium-ion batterij, niet in brand vliegt of ontploft, niet giftig is en makkelijker gerecycled kan worden. 247 Energy maakt en verkoopt hem op basis van een techniek uit 1775. Binnen enkele jaren wil het bedrijf er een fabriek voor bouwen in de Benelux, waarbij ook naar Nederland wordt gekeken.
 
 
 
Duurzaamheid in onroerend goed

Onroerend goed gaat over het veranderen van de dorre gronden in prachtige, aantrekkelijke huizen of kantoren. De vastgoedsector heeft zich de afgelopen decennia bewezen als de meest vooraanstaande sector. Het is de sleutel in de ontwikkeling van landen. De vastgoedsector
 
 
 
De harde cijfers | Nieuw record Enexis: 92.497 consumenten installeren 539,5 megawattpiek zonnepanelen

92.497 kleinverbruikers in het werkgebied van Enexis hebben in de eerste helft van het jaar 539,5 megawattpiek zonnepanelen geĆÆnstalleerd. Deze week in 'De harde cijfers' data over de explosieve marktgroei.
 
 
 
Naturistencamping past salderingsregeling fout toe en moet duizenden euro's terugbetalen

Het Gerechtshof Amsterdam heeft Naturistencamping Flevo-Natuur veroordeeld tot het terugbetalen van enkelen duizenden euro's aan 2 zonnepaneeleigenaren wegens het fout toepassen van de salderingsregeling.
 
 
 
Het Dilemma | De energiemarkt is gek geworden. Wat wordt het nieuwe normaal?

De energierekening is geƫxplodeerd. Wat wordt het nieuwe normaal? Solar Magazine bespreekt dit dilemma met Martien Visser van Hanzehogeschool Groningen. 'Niemand die het weet, de markt is gek geworden.'Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.