Doorgaan naar hoofdcontent

“Betere samenwerking is een voorwaarde voor versnelling van de energietransitie”

 

 
 
 
"Betere samenwerking is een voorwaarde voor versnelling van de energietransitie"

Fedde van der Woude en Wendy van de Geijn, beiden directeur van beursorganisator 54events, kijken samen met exposanten vol verwachting uit naar half oktober. Tijdens de Nationale Energie Week is er van 11 tot en met 13 oktober veel te beleven in de Brabanthallen. De vier vakbeurzen Vakbeurs Energie, …

Het bericht "Betere samenwerking is een voorwaarde voor versnelling van de energietransitie"  verscheen eerst op Airconditioning en koeling op RCC Koude en Luchtbehandeling.
 
 
 
Hoe duurzaam is Spanje?

Spanje is een populaire vakantiebestemming. De vele zonuren, de heldere zee en het lekkere eten zijn voor veel Nederlanders een reden om naar het mediterraanse land af te reizen. Maar niet alleen voor vakantie is het interessant om eens naar Spanje te gaan. Ook op het gebied van duurzaamheid gebeurt er van alles.
 
 
 
Vacature Manager Informatiemanagement en ICT

Manager Informatiemanagement en ICT Voor 36 uur per week (1 fte) Zonder ICT zijn we nergens. Zonder daadkrachtige manager Informatiemanagement en ICT ook niet trouwens… Ben je gedreven, heb je een duidelijke visie op duurzaam digitaal werken en maak je iedereen, die op je pad komt, daar enthousiast voor? Dan komen we graag in contactLees meer

Het bericht Vacature Manager Informatiemanagement en ICT verscheen eerst op Gemeente Heerenveen.
 
 
 
Nederlandse recordzeiler ontwikkelt circulair supercomposiet

Het bedrijf ExoTechnologies ontwikkelde een materiaal dat sterker en lichter is dan glasvezel en bovendien qua prijs kan concurreren. Ook niet onbelangrijk: het materiaal is recyclebaar en na gebruik weer inzetbaar als nieuw composiet. "We willen de volledige glasvezelmarkt vervangen."
 
 
 
Kamerbrief met Geannoteerde agenda RAZ cohesiebeleid EU 2 september 2022
Minister Adriaansens (EZK) stuurt de Tweede Kamer een brief met de Geannoteerde agenda voor de Raad Algemene Zaken (RAZ) van de Europese Unie (EU) op 2 september 2022. Onderwerp van deze RAZ is het EU-cohesiebeleid (samenhang binnen de EU). Deze brief is ook naar de Eerste Kamer gestuurd.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.