Doorgaan naar hoofdcontent

DACHSER neemt eerste waterstofvrachtwagens in gebruik

 

 
 
 
DACHSER neemt eerste waterstofvrachtwagens in gebruik

DACHSER maakt vorderingen met praktische tests van emissievrije aandrijftechnologieƫn voor vrachtwagens. Het bedrijf is van plan om in 2023 twee waterstof-brandstofcelvrachtwagens in Duitsland in gebruik te nemen. Volgend jaar zal de logistiek dienstverlener een 27-tons Hyundai Xcient vrachtwagen op de
 
 
 
EcoVadis bekroont Seraphim met zilveren medaille voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Zonnepaneelfabrikant Seraphim Energy heeft een zilveren medaille toegekend gekregen van EcoVadis gekregen in de 2022-beoordeling voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo).
 
 
 
Nieuwe stroomcrisis China: fabrikanten verlagen productie van zonnepanelen

Vanwege de ergste droogte in meer dan een halve eeuw tijd heeft de provincie Sichuan in China industriƫle bedrijven op rantsoen gezet en de hoogste fase van alertheid geactiveerd. Onder meer JinkoSolar is getroffen.
 
 
 
Waarom verwerken we niet vaker zonnepanelen aan gevels?

Zonnepanelen verwerkt in gevels kunnen veel energie opbrengen. Ook zijn ze niet veel duurder dan standaard panelen op een dak. Waarom passen we ze niet massaal toe?
 
 
 
RHP-certificaat Olde Bolhaar Eco Service

BVOR-lid Olde Bolhaar Eco Service is RHP Horticulture-gecertificeerd met de substraatgrondstof gecomposteerde boomschors. RHP meldt dat Olde Bolhaar Eco Service op dit moment als enige gecomposteerde boomschors met RHP-keurmerk produceert. Olde Bolhaar Eco Service is opgericht in 2012 en heeft […]

Het bericht RHP-certificaat Olde Bolhaar Eco Service verscheen eerst op BVOR.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.