Doorgaan naar hoofdcontent

Elestor haalt 30 miljoen euro kapitaal voor uitrol van waterstofbromideflowbatterij

 

 
 
 
Elestor haalt 30 miljoen euro kapitaal voor uitrol van waterstofbromideflowbatterij

Het Arnhemse energieopslagbedrijf Elestor heeft 30 miljoen euro kapitaal opgehaald via een consortium dat geleid is door de corporate venture capital-arm van de Noorse energiereus Equinor.
 
 
 
€30 mln voor broom-flowbatterij van de Arnhemse startup Elestor

Vers uit het lab: Energieopslag voor 5 cent per kilowattuur Het Arnhemse bedrijf Elestor ontwikkelt een flowbatterij die de grootschalige opslag van duurzame elektriciteit echt betaalbaar maakt. Samen met Witteveen+Bos maakt Elestor de eerste stap van laboratorium naar praktijk.  Met...

Het bericht €30 mln voor broom-flowbatterij van de Arnhemse startup Elestor verscheen eerst op Nieuws, informatie en opinie over innovatie, duurzaam ondernemen en hernieuwbare energie.
 
 
 
Nieuwbouw RUG 'De Herdershut' op Schiermonnikoog feestelijk geopend

De bijna 40 jaar oude 'Herdershut' van de Faculty of Science and Engineering (FSE) heeft plaatsgemaakt voor een modern en duurzaam gebouw met verbeterde faciliteiten. Vrijdag was de vanwege lockdowns uitgestelde feestelijke opening van het nieuwe onderzoeksstation dat
 
 
 
Suriname stelt zonnepanelen voor 90 procent vrij van invoerrechten

Suriname heeft besloten zonnepanelen voor 90 procent vrij te stellen van invoerrechten om de uitrol van zonne-energie te versnellen. Dat meldt de Communicatie Dienst Suriname namens de Surinaamse regering.
 
 
 
Nederlandse zonnepanelen brengen Artemis 1 naar de maan, maar wel later

50 jaar na de laatste bemenste maanmissie, moest maandag om 14:33 uur Nederlandse tijd Artemis 1 naar de maan. De van Nederlandse voorziene zonnepanelen maanraket bleef echter aan de grond, omdat een motor haperde.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.