Doorgaan naar hoofdcontent

Franse minister wil Europees verbod op gebruik privéjets

 

 
 
 
Franse minister wil Europees verbod op gebruik privéjets

Er moet actie worden ondernomen tegen het gebruik van privéjets. Dat heeft Clément Beaune, de Franse minister van Transport, in een gesprek met de Franse media gezegd. De minister ging daarbij in op publieke reacties na onthullingen over de emissies van broeikasgassen door de privéjets van de Franse rijke klasse.
 
 
 
Eerste Nederlandse crowdfundingplatform met Europese vergunning

De nieuwe vergunning is binnen! Lendahand ontvangt als eerste Nederlandse crowdfundingplatform de nieuwe Europese Crowdfunding Service Provider-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). We zijn het tweede Europese crowdfundingplatform die deze nieuwe licentie krijgt. Sinds de opkomst van crowdfunding in
 
 
 
Ella heeft een zero-waste supermarkt op wielen
Zero waste boodschappen doen wordt steeds 'normaler'. Op de markt stimuleren standhouders om je eigen verpakking mee te nemen, Pieter Pot brengt verpakkingsvrije boodschappen gewoon bij je thuis en zelfs bij een aantal traditionele supermarkten kun je – dankzij de inspanningen van Zero Waste Nederland – je eigen verpakking meenemen. En in Engeland is er …

Ella heeft een zero-waste supermarkt op wielen Lees verder »
 
 
 
Kosten transport container zonnepanelen uit China dalen naar 8.000 dollar

De daling van de kosten voor het transport van een container met zonnepanelen uit China blijft doorgaan. Deze week is de prijs gezakt naar 8.000 Amerikaanse dollar. De World Container Index staat nu op 6.000 dollar.
 
 
 
ODE: 2.000 bedrijven en tienduizenden consumenten dupe van snijden in Vlaamse subsidies zonnepanelen

Het voornemen van de Vlaamse minister Demir om te snijden in de groenestroomcertificaten treft niet alleen 200 grote bedrijven, maar ook 2.000 kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) en tienduizenden burgers.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.