Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Delft zet in op gelijkspanning Eurocell bouwt mogelijk enorme batterijfabriek in Noord-Nederland Europese op...

 

 
 
 
Gemeente Delft zet in op gelijkspanning Eurocell bouwt mogelijk enorme batterijfabriek in Noord-Nederland Europese opwek overtre... 
 
 
5 manieren om innovatief golfenergie op te wekken

Golfenergie heeft ontzettend veel potentie. Golven zijn er altijd en kunnen op talloze plekken (en aan de lopende band) benut worden voor duurzame energieopwekking. Veel universiteiten, bedrijven en startups werken dan ook hard aan innovaties om dat te doen. Change Inc zet vijf in het oog springende voorbeelden op een rij.
 
 
 
Uitspraak rechtbank warmtezaken wijk de Sniep
De rechtbank heeft de ACM deels in het ongelijk gesteld in de beroepen tegen de herstelbesluiten in de zogenoemde warmtezaak de Sniep. 
 
 
Wat doet jouw organisatie aan de SDG's?
Welke stappen maakt jouw organisatie op basis van de zeventien duurzame doelen die de Verenigde Naties heeft geformuleerd? Of ben je nog niet zover? Ondertussen slaat de klimaatverandering wel steeds sneller toe. Laat je daarom ook verleiden om duurzame keuzes te maken tijdens het Seminar Sustainable Development Goals. 
 
 
Vergunningen elektriciteit en gas van NutsServices komen op naam van Budget Thuis
De vergunningen van NutsServices B.V. voor het leveren van elektriciteit en gas aan kleinverbruikers komen op naam van Budget Thuis B.V.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.