Doorgaan naar hoofdcontent

Gratis elektrische deelfietsen uitproberen voor Utrechtse studenten tijdens UIT-week

 

 
 
 
Gratis elektrische deelfietsen uitproberen voor Utrechtse studenten tijdens UIT-week

Kersverse studenten anno 2022 hebben het al lastig zat. Een nieuwe stad, nieuwe mensen en een nieuwe plek om je thuis noemen. Helaas is een studentenkamer niet meer voor iedereen direct een optie. Met de huidige krapte op de woningmarkt
 
 
 
1 miljoen euro crowdfunding voor Azteq om zonnespiegels te installeren bij Heineken

Het Vlaamse Azteq – met zonnespiegels actief in de uitrol van concentrated solar thermal (cst) – heeft in een tijdsbestek van 19 minuten met een crowdfundingscampagne 1 miljoen euro kapitaal opgehaald.
 
 
 
Vlaanderen trekt miljoenen euro's uit voor financiering onderzoekscentrum EnergyVille

EnergyVille heeft een 5-jarig convenant ondertekend met de Vlaamse overheid. Daarmee steunt de Vlaamse Regering de samenwerking tussen de EnergyVille-partners imec, KU Leuven, VITO en UHasselt.
 
 
 
AERCOMPACT verdubbelt omzet: productiecapaciteit montagesystemen fors uitgebreid

De Oostenrijkse montagesysteemfabrikant AEROCOMPACT maakt momenteel een forse groei door. De omzet wordt dit jaar ruimschoots verdubbeld en daarom wordt de productiecapaciteit flink uitgebreid.
 
 
 
Leren van dorp- en wijkverwarming met warmtepompen in voorloper Denemarken

Begin april vertrok een groep koeltechnici naar Denemarken om te kijken hoe warmtepompen daar worden ingezet voor het verwarmen van dorpen en stadswijken. Het land is op dit vlak duidelijk verder dan Nederland, zo bleek uit de bezochte projecten.   
Tekst: Marion de Graaff
Openingsbeeld: …

Het bericht Leren van dorp- en wijkverwarming met warmtepompen in voorloper Denemarken verscheen eerst op Airconditioning en koeling op RCC Koude en Luchtbehandeling.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.