Doorgaan naar hoofdcontent

Het Dilemma | Aansluittermijn grootverbruikers naar 40 weken – knieval naar netbeheerders?

 

 
 
 
Het Dilemma | Aansluittermijn grootverbruikers naar 40 weken – knieval naar netbeheerders?

De ACM wil een aansluittermijn van 40 weken voor grootverbruikers. Is dit een knieval voor de netbeheerders? Solar Magazine bespreekt dit dilemma met Michel Chatelin. 'Het lijkt in ieder geval weinig ambitieus.'
 
 
 
"duurzame toekomst gemeente Maashorst" Brainstormsessie 20 aug.

Zaterdag 20 augustus organiseert ULECO de energie coöperatie uit de gemeente Maashorst van 10.00 uur tot c.a. 12.00 uur een brainstromsessie over de toekomst van de gemeente Maashorst. De gemeente Maashorst wil de groenste gemeente in Nederland worden maar wat betekent dat voor het landschap...

Het bericht "duurzame toekomst gemeente Maashorst" Brainstormsessie 20 aug. verscheen eerst op ULECO | Uden Landerd Energie Coöperatie.
 
 
 
Wordt 2022 een rampjaar voor duurzaamheid, klimaat en voor jou?

Is er nog hoop op een beetje respijt voor duurzaamheid en klimaat in de rest van 2022? De vooruitzichten daarop zijn niet bepaald gunstig.
Het bericht Wordt 2022 een rampjaar voor duurzaamheid, klimaat en voor jou? verscheen eerst op Duurzaamnieuws.
 
 
 
Alliander: het meest innovatieve idee van Nederland gezocht!

Als netwerkbedrijf moet Alliander meer werk verzetten dan ooit. En daarom zoeken we manieren waarop we ons werk slimmer en sneller kunnen uitvoeren. Heb jij een goed idee om de energietransitie te versnellen? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!
 
 
 
Communicatie duurzame producten biedt kansen voor organisaties

86 procent van de Nederlanders is bereid om zijn of haar levensstijl aan te passen om bij te dragen aan een betere toekomst. Voor organisaties biedt dit kansen.
Het bericht Communicatie duurzame producten biedt kansen voor organisaties verscheen eerst op Duurzaamnieuws.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.