Doorgaan naar hoofdcontent

Hoe moet Ansen er straks uitzien, als aardgas-vrij dorp? Dat kunt u zelf meebepalen.

 
Hoe moet Ansen er straks uitzien, als aardgas-vrij dorp? Dat kunt u zelf meebepalen.

Op zaterdag 3 september is een eerste bijeenkomst om ideeën te verzamelen. Alle inwoners van Ansen zijn uitgenodigd om mee te praten over de opwek van duurzame energie.  Waar willen we wel een installatie en waar niet? Welke eisen stellen we aan de uitstraling? Zijn er misschien andere initiatieven of ideeën in en rond het...

Het bericht Hoe moet Ansen er straks uitzien, als aardgas-vrij dorp? Dat kunt u zelf meebepalen. verscheen eerst op Aardgasvrij Ansen.



Van efficiëntere routes door de stad tot sociale projecten met een glimlach: zo maken het Rijk en PostNL samen impact
De categorie Logistiek werkt hard om samen met PostNL zoveel mogelijk duurzame en sociale impact te realiseren. Dit gaat verder dan alleen de vermindering van de uitstoot van het post- en pakketvervoer. Ester Miedema, strategisch contractmanager bij de categorie Logistiek, bedenkt samen met de post- en pakketdienst ook allerlei creatieve oplossingen voor meer (sociale) duurzaamheid. Dit loopt uiteen van eenzame ouderen een glimlach bezorgen tot efficiëntere routes voor postvervoer. Wij spraken met Ester over de samenwerking en de ambities op het gebied van duurzaamheid.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.