Doorgaan naar hoofdcontent

Hoe werkt een open bodemenergiesysteem (WKO)?

 

 
 
 
Hoe werkt een open bodemenergiesysteem (WKO)? 
 
 
Energiezuinig renoveren, mét goede luchtkwaliteit
De strenge eisen op het vlak van energiezuinigheid zorgen ervoor dat renovaties vragen om een combinatie van ingrepen: niet alleen isoleren, maar ook energiezuinig verwarmen en ventileren. Met het juiste, vraaggestuurde, centrale ventilatiesysteem combineer je die opgaven en zorg je voor een gezond binnenklimaat voor bewoners. Dat blijkt uit een praktijkcasus van Renson bij de renovatie van een eengezinswoning uit 2002 in het Belgische Ophain. 
 
 
Groei Nederlandse economie geldt zeker niet alle sectoren

De Nederlandse economie mag dan volgens het CBS gegroeid zijn met 2,6 procent in het tweede kwartaal (Q2) ten opzichte van Q1-2022, een rooskleurig vooruitzicht voor de industrie is het niet. Lees meer..
 
 
 
Financiële Masterclass op 27 september

Energie van Utrecht en de Rabobanken Midden Nederland organiseren weer een financiële masterclass, deze vindt plaats op dinsdag 27 september. Het onderwerp is deze keer: Risicodragend vermogen in jouw energieproject! Wie durft? Diverse sprekers nemen ons mee in de (on)mogelijkheden voor het ophalen van risicodragend kapitaal bij het publiek. Welke uitdagingen liggen er en hoe…

Het bericht Financiële Masterclass op 27 september verscheen eerst op Energie van Utrecht.
 
 
 
Ons kantoor in Goes


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.