Doorgaan naar hoofdcontent

Imposante installatie gaat golfenergie opwekken

 

 
 
 
Imposante installatie gaat golfenergie opwekken

Golven zijn, net als zon en wind, een onuitputtelijke bron van duurzame energie. Veel bedrijven werken dan ook aan innovaties om golfenergie te benutten. Marine Power Systems (MPS) is daar een voorbeeld van. Het Britse bedrijf maakt zich op om de markt te betreden, maar zo ver is het nog niet. De innovatie die het in handen heeft, moet eerst uitgebreid worden getest. Daar sloot het deze week een overeenkomst voor.
 
 
 
Grolsch brouwerij levert groen gas aan het net

De brouwerij van Koninklijke Grolsch in Enschede levert naast het bekende bier nu ook groen gas. Zelf 'gebrouwen' uit het eigen afvalwater.
 
 
 
Wat je moet weten over zonnepanelen op je huis

Duurzaamheid en zelfvoorziening zijn twee belangrijke thema's geworden in de afgelopen jaren. De impact op de natuur, de kosten; er kan allemaal over gediscussieerd worden. Waar niet over gediscussieerd kan worden, is dat je met zonnepanelen je investering op den
 
 
 
World Container Index op laagste niveau sinds vorig jaar juni

De World Container Index die de prijs voor 8 belangrijke vaarroutes van en naar de Verenigde Staten, Europa en Aziƫ laat zien, is met 3 procent gedaald naar het laagste niveau sinds vorig juni.
 
 
 
CBb: zonnepanelen te laat in gebruik genomen, boer kan fluiten naar subsidie

Het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) heeft geoordeeld dat het ministerie van Economische Zaken terecht de subsidie van een melkveehouder heeft verlaagd, omdat hij zijn zonnepanelen te laat in gebruikActueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.