Doorgaan naar hoofdcontent

Informatie over de nieuwe Omgevingswet

 

 
 
 
Informatie over de nieuwe Omgevingswet

Nieuwe omgevingswet maakt omgevingsrecht eenvoudiger De Omgevingswet bundelt en vereenvoudigt de regels voor ruimtelijke projecten. Met behulp van 1... lees verder »
 
 
 
Liander heeft op 4 augustus nieuwe vooraankondigingen gepubliceerd voor congestiegebieden in Amsterdam, Flevoland, Friesland, Ge... 
 
 
Wethouder tevreden met participatie rond Mobiliteitsplan
Het college van burgemeester en wethouders gaat het complete mobiliteitsplan Duurzaam, Veilig en Vooruit voorleggen aan de gemeenteraad. 
 
 
Nieuwe regeling B-rijbewijs voor elektrische bestelauto's tot 4250 kg in de maak 4 augustus 2022 Nieuwsbericht De per 1 augustus jl. gewijzigde scholingsbepaling 3 augustus 2022 Nieuwsbericht Wat gebeurt er als de BPM-vrijstelling wegvalt?
TLN organiseert voor haar leden diverse bijeenkomsten. Bekijk hier de agenda. 
 
 
Webinar: Hoe meet je luchtsnelheden op een betrouwbare manier?

Het continu meten van luchtstromen is ingewikkeld, maar belangrijk. Op 8 september organiseert Hitma een webinar waarin een en ander wordt uitgelegd.
Naar eigen zeggen krijgen Teun Mulder en Marcel van Kesteren, instrumentatiespecialisten bij Hitma, regelmatig vragen over hoe je tot een correcte …

Het bericht Webinar: Hoe meet je luchtsnelheden op een betrouwbare manier?   verscheen eerst op Airconditioning en koeling op RCC Koude en Luchtbehandeling.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.