Doorgaan naar hoofdcontent

Markt voor groene waterstof gaat explosief groeien

 

 
 
 
Markt voor groene waterstof gaat explosief groeien

De wereldwijde markt voor groene waterstof zal het komende decennium elk jaar met 50 procent groeien. Dat stelt het onderzoekbureau Transparency Market Research in een nieuwe studie. De marktomvang zal toenemen van 2,10 miljard euro nu naar 133.58 miljard euro in 2031.
 
 
 
Rechter veroordeelt Frans W. tot 32 maanden cel voor oplichting met zonneparken

De rechtbank van Amsterdam heeft Frans W. van New Source Energy, die in 2017 werd opgepakt door de FIOD, tot 32 maanden cel veroordeeld voor beleggingsfraude met zonneparken. Zijn vrouw krijgt een taakstraf.
 
 
 
De harde cijfers | Vlaamse bedrijven krijgen subsidie voor 103 megawattpiek zonnepanelen

Vlaanderen heeft 362 bedrijven en organisaties subsidie toegekend voor de realisatie van 103,42 megawattpiek aan zonnepanelen. Deze week in 'De harde cijfers' een analyse van de tweede call groene stroom van 2022.
 
 
 
Het Dilemma | Leidt het tekort aan polysilicium dit jaar tot een gebrek aan zonnepanelen? 'Het probleem is groter dan dat'

Leidt het tekort aan polysilicium dit jaar tot een gebrek aan zonnepanelen? Solar Magazine bespreekt dit dilemma met Martin Visser (Krannich Solar). 'Het probleem is groter dan dat, we danken het deels aan onszelf.'
 
 
 
BMW sluit deal met H2 Green Steel

Staal produceren met groene waterstof is core business voor het Zweedse H2 Green Steel en BMW meldt zich nu als […]

Het bericht BMW sluit deal met H2 Green Steel verscheen eerst op H2Platform.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.