Doorgaan naar hoofdcontent

Podcast Smart Energy: businessmodellen gaan veranderen

 

 
 
 
Podcast Smart Energy: businessmodellen gaan veranderen
Net als data die het internet overvliegt, gaat energie in de toekomst soepel worden uitgewisseld over (lokale) netwerken. Dit heeft vergaande consequenties voor onze bedrijven en hun businessmodellen. Welke effecten je mag verwachten, weet Niels Rood (Squarewise, TKI Urban Energy). Speciaal over dit onderwerp heeft hij een reeks van podcasts opgenomen, die we vanaf vandaag elke vrijdag hier publiceren. 
 
 
FEA Kenniscafé over de toekomst van ons netwerk 
 
 
Open Monumentendag op 11 september in Wijlre
Na 2 jaar afwezigheid door de coronacrisis, organiseert de Commissie Open Monumentendag Gulpen-Wittem dit jaar weer een open monumentendag en -wandeling! Het thema is 'Duurzaam Wijlre'. 
 
 
Bent u eigenaar van een monument of ander bijzonder huis?
Op dinsdag 6 september organiseren de gemeente Goes en de gemeente Borsele een informatieavond over het duurzaam maken van monumenten en andere bijzondere huizen. 
 
 
Windmolenwieken gerecycled tot gummibeertjes

De wieken van windmolens zijn lastig recyclebaar. De Michigan State University heeft een nieuw type wiek ontwikkeld dat beter hergebruikt kan worden. Een deel van de restproducten is zelfs eetbaar. Onderzoekers hebben de proef op de som genomen en er gummibeertjes van gemaakt.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.