Doorgaan naar hoofdcontent

Renovatie en communicatie: ‘Een tevreden bewoner is goud’

 

 
 
 
Renovatie en communicatie: 'Een tevreden bewoner is goud'
In Zwolle zijn twee galerijflats met in totaal 280 appartementen toe aan een grootschalige opknapbeurt. Deze renovatie vindt plaats terwijl de flats, getooid met de namen Louis Armstrong en Elvis Presley, bewoond blijven. Een minstens even grote uitdaging is het communiceren van de werkzaamheden met de bewoners, samen goed voor 68 nationaliteiten. Breman Installatiegroep pakte de klus op en schreef er een whitepaper over. "Een tevreden bewoner is goud." 
 
 
Grootste investeerder ter wereld aan boord bij Esdec 'Ook met afbouw salderingsregeling blijft PV een goede investering' Nederla... 
 
 
Hoe woont u? En hoe zou u willen wonen? Laat het ons weten en doe mee met de Meppeler woon-enquête!

De gemeente Meppel werkt aan een gezonde, leefbare en duurzame woonomgeving. Dit doen wij samen met inwoners en bedrijven. Om Meppel een mooie en gezellige woonplek te houden schrijven wij actief beleid. Met het invullen van deze enquête helpt u ons de vraag rondom het thema 'wonen' in kaart te brengen.
 
 
 
SuedLink Elbquerung (ElbX): Bauphasenfilm zum Sonderbauwerk 
 
 
Start-up ontwikkelt 'draagbare' kernreactor

Radiant Nuclear ontwikkelde een kleine kernreactor. CEO Doug Bernauer bedacht de machine bij SpaceX, omdat hij een manier moest vinden om voldoende stroom op Mars te produceren om toekomstige kolonies van elektriciteit te voorzien. Die kennis wil hij nu inzetten op aarde.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.