Doorgaan naar hoofdcontent

VeenIX installeert drijvende zonnepanelen in oksels van A9 Badhoevedorp-Holendrecht

 

 
 
 
VeenIX installeert drijvende zonnepanelen in oksels van A9 Badhoevedorp-Holendrecht

Aannemer VeenIX gaat zonnepanelen installeren in de oksels van de A9 op het traject Badhoevendorp - Holendrecht. Bij knooppunt Holendrecht komen drijvende zonnepanelen en elders komen zonnepanelen op het talud.
 
 
 
Friezen maken droomstart met 3D geprinte duurzame sloepen

De Friese startup IMPACD Boats maakt 3D geprinte duurzame sloepen van gerecycled materiaal als PET-flessen en huisafval. Een primeur in Europa. Het bedrijf van het jonge ondernemerskoppel Marieke de Boer en J├Ârgen de Jong verovert de watersportwereld in sneltreinvaart. Het
 
 
 
Duurzame oplossing voor behoud visvijvers Bergeijk
Al heel wat jaren zijn we er druk mee. Het vinden van een toekomstbestendige oplossing om het droogvallen van de visvijvers in Bergeijk te voorkomen. Het uitdiepen van de vijvers en het aanbrengen een kleilaag op de bodem, moet het droogvallen van de vijvers voorkomen. 
 
 
Door droogte gestart met beregenen van de Maasdijk
Wanneer gras uitdroogt, heeft dat negatieve gevolgen voor het kleidek van de dijk. Er ontstaan scheuren en dit is gevaarlijk voor de stevigheid van de dijk. 
 
 
Warm welkom nieuwe deelnemers

We hebben weer 2 nieuwe deelnemers! Namelijk Gemeente Diemen en VvE Bond Amsterdam. Neem snel een kijkje in de deelnemersprofielen om ze te leren kennen. 

Het bericht Warm welkom nieuwe deelnemers verscheen eerst op Stichting Warmtenetwerk.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.