Doorgaan naar hoofdcontent

Verkeershinder rond binnenstad door werkzaamheden

 

 
 
 
Verkeershinder rond binnenstad door werkzaamheden
Na de zomervakantie starten er veel werkzaamheden op diverse routes rond de binnenstad. Er wordt o.a. gewerkt aan de Bredaseweg, Ringbaan West, de Veldhovenring en de Broekhovenseweg. 
 
 
Salderingsregeling: Vattenfall verhoogt na kritiek Consumentenbond teruglevergoeding met 140 procent

Energiebedrijf Vattenfall heeft besloten de teruglevergoeding voor eigenaren van zonnepanelen die netto meer zonne-energie terugleveren dan ze gebruiken met 140 procent te verhogen tot 16,8 eurocent per kilowattuur.
 
 
 
Roadmap SEIA: Amerika wil 50 gigawattpiek zonnepanelen produceren in 2030

De Amerikaanse brancheorganisatie Solar Energy Industries Association (SEIA) heft de roadmap 'Catalyzing American Solar Manufacturing' op weg naar 50 gigawattpiek binnenlandse productiecapaciteit voor zonnepanelen.
 
 
 
Salderingsregeling: Vattenfall verhoogt na kritiek Consumentenbond terugleververgoeding met 140 procent

Energiebedrijf Vattenfall heeft besloten de terugleververgoeding voor zonnepaneleneigenaren die netto meer zonne-energie terugleveren dan ze gebruiken met 140 procent te verhogen tot 16,8 eurocent per kilowattuur.
 
 
 
De Circulaire Weg werkt!
Het waagstuk dat Dura Vermeer in 2020 samen met een reeks van opdrachtgevers startte, infra as a service, lijkt te werken. In een recent verschenen rapportage wordt toegelicht dat het 'prototype' positieve resultaten laat zien. "We hebben veel geleerd, maar staan nog maar aan het begin van de markttransformatie naar een circulaire infrasector. Waar brengt dit ons en hoe nu verder?"


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.