Doorgaan naar hoofdcontent

We hebben elke dag 2,5 uur duurzame stroom over. Laten we er wat mee doen.

 

 
 
 
We hebben elke dag 2,5 uur duurzame stroom over. Laten we er wat mee doen.

Onze energierekening stijgt naar ongekende hoogte. Tegelijkertijd hebben we dagelijks 2,5 uur duurzame stroom over. Een dynamisch energiecontract kan helpen.
 
 
 
Aanvoerroute groene waterstof Portugal-Rotterdam

Het streven is om in 2027 een scheepvaartroute klaar te hebben voor vervoer van groene waterstof (vloeibaar) van Portugal naar […]

Het bericht Aanvoerroute groene waterstof Portugal-Rotterdam verscheen eerst op H2Platform.
 
 
 
Gezocht: energiecoaches en klussers
De enorm stijgende energieprijzen worden een groot probleem voor heel veel mensen. Een van de manieren om dit aan te pakken is te kijken waarop bezuinigd kan worden. De gemeente wil erbij helpen. Daarvoor zet ze brigades in van energiecoaches en energieklussers. 
 
 
Kwantificering en vergelijking van COP-verbetering bij grootschalige ammoniak-warmtepompsystemen

Het aantal grootschalige warmtepompen in Deense stadsverwarmingsnetwerken is de afgelopen jaren gegroeid. Onderzoekers zochten manieren om de COP ervan te verbeteren.
Leestip: Leren van dorp- en wijkverwarming met warmtepompen in voorloper Denemarken
 
De installaties zijn vaak …

Het bericht Kwantificering en vergelijking van COP-verbetering bij grootschalige ammoniak-warmtepompsystemen verscheen eerst op Airconditioning en koeling op RCC Koude en Luchtbehandeling.
 
 
 
Beantwoording vragen verslag rapporteur en vragen schriftelijk overleg Jaarverslag EZK en Jaarverslag NGF 2021
Minister Adriaansens stuurt de Tweede Kamer, mede namens de minister voor Klimaat en Energie en de staatssecretaris Mijnbouw de antwoorden op de vragen over het Jaarverslag en Slotwet 2021.Daarnaast zendt de minister de Tweede Kamer de antwoorden op de vragen van de fracties VVD, D66, SP, en GroenLinks van een Schriftelijk Overleg bij het Jaarverslag EZK.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.