Doorgaan naar hoofdcontent

When the Trees Called the Rain

 

 
 
 
When the Trees Called the Rain

Zaterdag 17 september: Singer songwriter Geertjan Aleven speelt 'When the trees called the rain'. Een muzikale reis naar een nieuwe planeet aarde. Recensies en trailer op www.geertjanalavenmusic.com/when-the-trees-called-the-rain. Voor meer info en tickets klik hier.  

The post When the Trees Called the Rain appeared first on Stichting Duurzaam Woerden.
 
 
 
Aeres Tech organiseert kennisevent 'Jouw toekomst in de techniek'

Donderdag 29 september organiseren Opleidingscentrum GO° en Aeres Tech een middag waarin breed wordt ingegaan op innovaties in de techniek. Een van de sprekers is astronaut Andr├ę Kuipers.
Op het kennisevent staan technische innovaties rond waterstof, elektrificatie en duurzame oplossingen in de …

Het bericht Aeres Tech organiseert kennisevent 'Jouw toekomst in de techniek' verscheen eerst op Airconditioning en koeling op RCC Koude en Luchtbehandeling.
 
 
 
Nieuwe goedkope batterij met simpele grondstoffen

Een groep internationale experts heeft een nieuwe batterij ontwikkeld voor de opslag van stroom uit duurzame bronnen. Ze gebruikten daarvoor drie huis-tuin-en keukenmiddeltjes: zout, aluminium en zwavel. 
Het bericht Nieuwe goedkope batterij met simpele grondstoffen verscheen eerst op Duurzaamnieuws.
 
 
 
Digitaal energieloket gestart
Sinds kort heeft SonEnergie samen met de gemeente Son en Breugel een regionaal energieloket geïntroduceerd. Hierop vindt u allerlei lopende acties en achtergrondinformatie met bespaartips en verduurzamingsmogelijheden voor uw woning.... 
 
 
'Fysiek' energieloket van start
De energieprijzen stijgen maar door. De noodzaak om energie te besparen is nog nooit zo hoog geweest. Doe je het niet zozeer voor het milieu, dan doe je het wel...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.