Doorgaan naar hoofdcontent

10 jaar Nieuwleusen Synergie: 10 september Kulturhus De Spil

 

 
 
 
10 jaar Nieuwleusen Synergie: 10 september Kulturhus De Spil

De Coöperatie Nieuwleusen Synergie bestaat 10 jaar. Goede reden voor een feestje op 10 september in De Spil, samen met de opening van het nieuwe seizoen van het Kulturhus. Nieuwleusen Synergie laat 's middags graag zien wat er de afgelopen jaren is bereikt. Er staan kraampjes van de werkgroepen en er worden interessante presentaties gegeven …

10 jaar Nieuwleusen Synergie: 10 september Kulturhus De Spil Lees verder »

Het bericht 10 jaar Nieuwleusen Synergie: 10 september Kulturhus De Spil verscheen voor het eerst op Dorpen van Morgen: 5 dorpen die gaan voor een duurzame samenleving. 
 
 
Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling voor zonnepanelen

Het is én blijft een politiek heet hangijzer: de salderingsregeling voor zonnepanelen. Voor minister Jetten worden de komende maanden spannend, want hij moet zijn afbouwplan door de Eerste en Tweede Kamer loodsen.
 
 
 
'Consumenten met zonnepanelen compenseren voor uitvallen omvormer niet logisch'

Vlaamse eigenaren van zonnepanelen wiens omvormer uitvalt door te hoog oplopende spanning op het stroomnet, kunnen sinds deze zomer aanspraak maken op compensatie. Moet Nederland dit voorbeeld volgen?
 
 
 
Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen

De meerderheid van Nederlandse verzekeraars is in de afgelopen 3 jaar gestopt met vergoeden van onzichtbare schade aan zonnepanelen die ontstaat door hagelstenen. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van Solar Magazine.
 
 
 
Van de Beeten BV neemt Cementbouw Recycling Oosterhout over
9 september 2022 Het Veghelse grond-, weg,- en waterbouwbedrijf Van de Beeten BV heeft per 1 juni jongstleden Cementbouw Recycling uit Oosterhout 100% overgenomen. Laatstgenoemde gaat vanaf dan verder onder de naam Van de Beeten Grondstoffen en Recycling Oosterhout BV. lees meer


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.