Doorgaan naar hoofdcontent

24 tips om energie te besparen

 

 
 
 
24 tips om energie te besparen

EcoHeemskerk heeft een flyer waar 24 tips op staan om energie te besparen. Deze tips zijn gemakkelijk te realiseren. De meeste kosten niets en andere kosten hooguit een paar tientjes die je in een jaar gemakkelijk terugverdient! Deze flyers worden uitgereikt door onze energiecoaches in gesprekken met bewoners.

Het bericht 24 tips om energie te besparen verscheen eerst op EcoHeemskerk.
 
 
 
Green Collective: minder inzamelwagens en schonere lucht binnenstad Groningen

Minder kilometers, minder uitstoot en minder verkeersdrukte in de binnenstad van Groningen. Dat komt binnen handbereik nu Green Collective in deze gemeente van start gaat. Green Collective is een initiatief van Renewi en PreZero, om gezamenlijk bedrijfsafval in te zamelen.
 
 
 
'Zonnepanelen presteren gemiddeld 6 procent minder dan verwacht'

Onderzoekers van de TU Eindhoven hebben ontdekt dat 256 identieke systemen met zonnepanelen gemiddeld 6 procent minder presteerden dan werd verwacht toen ze geïnstalleerd werden.
 
 
 
ISDE: 76 procent meer subsidie aangevraagd voor zonnepanelen

In de eerste 8 maanden van 2022 is er binnen de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)-regeling 76 procent meer subsidie aangevraagd voor zonnepanelen. Voor windmolens zelfs 117 procent.
 
 
 
Vlaamse vakbond ACV pleit voor Renovatiemaatschappij die publieke zonnepanelen aanlegt

Het Algemeen Christelijk Vakverbond (ACV) wil dat de Vlaamse regering een Vlaamse Renovatiemaatschappij opricht die de energietransitie moet faciliteren door onder meer publieke zonnepanelen aan te leggen.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.