Doorgaan naar hoofdcontent

Aanbieding Onderzoek nevenactiviteiten SIDN in relatie tot risico's en continuïteit van het .nl-domein

 

 
 
 
Aanbieding Onderzoek nevenactiviteiten SIDN in relatie tot risico's en continuïteit van het .nl-domein
Minister Adriaansens (MEZK) informeert de Tweede Kamer over Aanbieding Onderzoek nevenactiviteiten SIDN in relatie tot risico's en continuïteit van het .nl-domein. 
 
 
Congres 'De Toekomst van de Warmtepomp' op 16 november in Den Haag
Door de energiecrisis en het naderende einde van de cv-ketel staat de warmtepomp aan de vooravond van een grote vlucht. Maar hoe kan de sector opschalen naar een miljoen en daarna nog veel meer geïnstalleerde warmtepompen? Tijdens het Congres Toekomst van de Warmtepomp komt dit uitgebreid aan de orde en wordt tevens het Warmtepomp Trendrapport 2022 gelanceerd. Op 16 november in het Louwman Museum in Den Haag. 
 
 
Twee extra proeftuinen aardgasvrije wijken

Afgelopen maart heeft minister De Jonge 14 proeftuinen geselecteerd als onderdeel van de derde ronde proeftuinen aardgasvrije wijken. De Adviescommissie aardgasvrije wijken had deze selectie voorgesteld na het beoordelen van alle 47 ingediende aanvragen. Lees meer over Twee extra proeftuinen aardgasvrije wijken
 
 
 
6500 kubieke meter hout voor Amsterdams mediakantoor
Een mix van beton, staal en 6500 m3 hout vormen in Amsterdam Overamstel de belangrijkste onderdelen van het nieuwe hoofdkantoor, 'Mediavaert', van DPG Media Nederland. Met een oppervlakte van 44.000 m2 wordt deze nieuwe mediahub, ontwikkeld door Being, het grootste hybride kantoor van Europa. 
 
 
Informatiebijeenkomsten over energietransitie voor agrariërs
Wat is er nodig om een boerenbedrijf te verduurzamen? Een melkveehouder, akkerbouwer en pluimveehouder uit Lelystad hebben een warmteprofiel laten maken voor hun bedrijf. Zo'n warmteprofiel geeft inzicht in het energieverbruik, wat er nodig is om het bedrijf te verduurzamen, wat de kosten daarvoor zijn en wat de terugverdientijd is. Benieuwd naar de resultaten? Kom dan naar de informatiebijeenkomsten!


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.