Doorgaan naar hoofdcontent

Aanpassing ecologische invulling Zonnepark de Mikkelhorst

 

 
 
 
Aanpassing ecologische invulling Zonnepark de Mikkelhorst
Op 27 september om 19.00 uur presenteert het bestuur van Polycultuur Zonnepark De Mikkelhorst bv een aanpassing van de ecologische invulling van het Zonnepark. De bijeenkomst is toegankelijk voor direct omwonenden en de leden van Duurzaam Haren. 
 
 
De harde cijfers | SDE+(+): 32 procent minder projecten met zonnepanelen opgeleverd

Het aantal SDE+(+)-projecten met zonnepanelen dat in de eerste 8 maanden van 2022 is opgeleverd, loopt 32 procent achter op vorig jaar. Deze week in 'De harde cijfers' de nieuwste data van CertiQ.
 
 
 
JinkoSolar grootste fabrikant ter wereld van zonnepanelen, grootformaatzonnepanelen nog dominanter

De wereldwijde top 10 van zonnepaneelfabrikanten is in de eerste helft van 2022 op zijn kop gezet. Weliswaar staan dezelfde fabrikanten in de top 10, maar wel op een andere plaats. JinkoSolar is de nieuwe nummer 1.
 
 
 
Het Dilemma | De solar cowboys zijn terug, zijn er te weinig erkende installateurs van zonnepanelen?

Met de run op zonnepanelen keren de solar cowboys terug. Zijn er te weinig erkende installateurs? Solar Magazine bespreekt dit dilemma met Wil van Ophem van InstallQ. 'De keuze voor kwaliteit is aan de consument.'
 
 
 
Rotterdam krijgt watertaxi op waterstof

De eerste proefvaarten met de watertaxi op waterstof zijn nog voor dit jaar (2022) gepland. Begin 2023 laveert het vaartuig […]

Het bericht Rotterdam krijgt watertaxi op waterstof verscheen eerst op H2Platform.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.