Doorgaan naar hoofdcontent

Allimex Green Power lanceert nieuw montagesysteem ALLiFIX met schuifbevestiging voor zonnepanelen

 

 
 
 
Allimex Green Power lanceert nieuw montagesysteem ALLiFIX met schuifbevestiging voor zonnepanelen

Allimex Green Power (AGP) brengt een nieuw opdakmontagesysteem met schuifbevestiging op de markt: ALLiFIX. Het zonnepaneelmontagesysteem is een uitbreiding van het AGP-portfolio voor de residentiële markt.
 
 
 
Klein chemisch afval inleveren verandert vanaf 7 oktober 2022
We bouwen een nieuw afvalaanbiedstation op 7Poort in Zevenaar. Dat doen we zo duurzaam mogelijk en waar het kan hergebruiken we materialen. Daarom verplaatsen we de bestaande opslag voor klein chemisch afval (kca) van de Didamseweg naar het nieuwe afvalaanbiedstation. Maar waar gaat u dan vanaf 7 oktober met uw kca (zoals batterijen, accu's, verf of lijm) naar toe? 
 
 
Hybride als tussenschakel op het pad naar all-electric
De hybride warmtepomp wordt voor het terugdringen van het gasverbruik in de bestaande bouw vaak gebracht als dé oplossing. In de ogen van Rudy... 
 
 
Solar Solutions Düsseldorf 
 
 
Vloerenfabrikant goed op weg om CO2-negatief te worden
Op basis van de PAS 2060-norm is Interface als eerste bedrijf in de vloerenindustrie onafhankelijk gecertificeerd als CO2-neutrale onderneming. Deze internationaal erkende norm voor CO2-neutraliteit is door het British Standards Institution (BSI) opgesteld. Interface is van plan een jaarlijkse toetsing en certificering uit te voeren om zijn status te behouden.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.