Doorgaan naar hoofdcontent

De harde cijfers | Caribisch Nederland wekt 24 procent van stroom op met zonnepanelen en windmolens

 

 
 
 
De harde cijfers | Caribisch Nederland wekt 24 procent van stroom op met zonnepanelen en windmolens

Bonaire, Saba en Sint Eustatius hebben afgelopen kalenderjaar 24 procent van hun stroom duurzaam opgewekt met zonnepanelen en windmolens. Deze week in 'De harde cijfers' de nieuwe data van het CBS.
 
 
 
Over de grens | Ierland potentiƫle groeibriljant voor zonnepanelen en batterijen

De Ierse zonnepanelenmarkt groeit in snel tempo. Ze heeft bovendien forse ambities, voor zonnepanelen, maar ook voor batterijen. In de rubriek 'Over de grens' ditmaal een kijkje op het Eiland van Smaragd.
 
 
 
Swap Sint

Zijn jouw kinderen hun speelgoed ontgroeid? Zero Waste Groene Hart organiseert weer een speelgoedruilmarkt. Noteer 19 & 20 november in je agenda!

The post Swap Sint appeared first on Stichting Duurzaam Woerden.
 
 
 
Augustus 2022
Ook de maand augustus was een maand met een goede opbrengst. De opbrengst van van deze maand was 41690 KwH. De hoogste opbrengst was op 9-8 met 1794 KwH en de laagste opbrengst was op 17-8 met 464 KwH. 
 
 
Zet uw collectieve warmteproject in de spotlights tijdens de Open Energiedag!

Er zijn steeds meer duurzame warmteprojecten in Nederland, waarbij warmtenetten en lokale bronnen een grote rol spelen. Die concrete voorbeelden zijn voor het grote publiek vaak niet zichtbaar, en dat is jammer! Tastbare voorbeelden zijn immers een goed middel om bedrijven, consumenten, gemeenten en woningcorporaties, die (latent) geĆÆnteresseerd zijn in duurzame warmte, te triggeren. De Open Energiedag speelt hierop in; duurzame energieprojecten in het hele land worden opengesteld voor een zo breed mogelijk publiek. Een mooie kans!

Het bericht Zet uw collectieve warmteproject in de spotlights tijdens de Open Energiedag! verscheen eerst op Stichting Warmtenetwerk.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.