Doorgaan naar hoofdcontent

De Nijmeegse stadsnomaden wonen op braakliggend terrein in de stad

 

 
 
 
De Nijmeegse stadsnomaden wonen op braakliggend terrein in de stad
Volledig verplaatsbaar en duurzaam wonen. Dat is waar de Nijmeegse stadsnomaden voor staan. Ze wonen in pipowagens op braakliggende terrein in de stad en staan inmiddels op hun derde locatie in acht jaar tijd. Met hun manier van wonen, sociaal en duurzaam, willen ze de stad laten zien wat er mogelijk is op dit gebied. …

De Nijmeegse stadsnomaden wonen op braakliggend terrein in de stad Lees verder »
 
 
 
Eerste split-airco met propaan inmiddels leverbaar in Nederland
De eerste split-airco met het natuurlijke koudemiddel propaan is op de Nederlandse markt gesignaleerd. Het gaat om een airco-unit van 3,5 kW van het... 
 
 
Ruim 5.000 bezoekers bij de Open Energiedag op zaterdag 17 september 2022
Meer dan vijfduizend bezoekers namen vandaag tijdens de tweede Open Energiedag een kijkje bij 62 duurzame energieprojecten. "Super goed dat zoveel mensen zijn komen kijken naar de wereld achter hun stopcontact en thermostaat", zegt Olof van der Gaag, directeur Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE). "Betrokkenheid van burgers is van levensbelang, want we zijn met elkaar op weg in deze transitie naar een duurzame energievoorziening." 
 
 
'Het enthousiasme van deze mensen raakt mij'
René Jansen, procesmanager bij adviesbureau DWA, maakt sinds drie jaar onderdeel uit van het programma Koplopers Amsterdam. In dit interview blikt René terug op die jaren en legt het belang uit van Koplopers Amsterdam. Hij gaat ook in op de weg die ze bewandelen en op de toekomstplannen. "Neem je burgers echt serieus en werk met ze samen. Dan wordt het beter en leuker, ook voor de gemeente." 
 
 
Help mee: Update en uitbreiding overzichtskaart Vuilwaterinnamepunten
Voor deze update wordt de hulp van waterrecreanten ingeroepen! We zijn op zoek naar extra informatie over de status van vuilwaterinnamepunten in Nederland.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.