Doorgaan naar hoofdcontent

Dura Vermeer en Heijmans ontwikkelen Natuurladder

 
Dura Vermeer en Heijmans ontwikkelen Natuurladder

De natuur beter achterlaten dan dat je het aantrof, is voor een bouwer eenvoudig te realiseren. Dit stellen Jan-Willem Burgmans van Heijmans en Léon Dielen van Dura Vermeer. Zij ontwikkelden de Natuurladder, om het collega's gemakkelijker te maken ambitiesEen CAO voor bijen, een fit bos en nog meer bijzondere initiatieven
Er zijn van die dagen dat ik het af en toe niet meer zie zitten. Ik zou het geen klimaatdepressie willen noemen, maar ietwat angstig voor de toekomst van mijn kinderen ben ik wel. En dat vind ik een rotgevoel. Met name, omdat ik weet dat bij de pakken neerzitten helemaal geen zin heeft. En …

Een CAO voor bijen, een fit bos en nog meer bijzondere initiatieven Lees verder »Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.