Doorgaan naar hoofdcontent

Energiebesparing voor woningeigenaren met een laag inkomen

 

 
 
 
Energiebesparing voor woningeigenaren met een laag inkomen
De gestegen energiekosten raken ons allemaal. Voor inwoners met een eigen woning heeft de gemeente Gennep nu een regeling getroffen voor een gratis energiescan en een vergoeding van isolatiemaatregelen tot € 3.000. 
 
 
Iedereen is welkom: Officiële opening Burgemeester van Grunsvenplein met familiefestival
Op donderdag 15 september wordt het nieuwe Burgemeester Van Grunsvenplein officieel 'geopend'. Het voorheen grauwe plein is flink aangepakt: het is gezelliger en groener, duurzaam en circulair. Wethouder centrumontwikkeling Jordy Clemens: "Het nieuwe Van Grunsvenplein is straks niet alleen een geweldige evenementenlocatie, maar ook een mooie, groene plek om te verblijven én een prachtige plek om te wonen. Dat laatste hebben de bewoners na een lange tijd van werkzaamheden wat mij betreft dubbel en dik verdiend." Het resultaat is iets om trots op te zijn en dat wordt gevierd met een festival dat leuk is voor de hele familie. Iedereen die tijd en zin heeft, is welkom tussen 16.00 en 20.30 uur. 
 
 
Samenkomst van expertises
13 september 2022 Op 15 juni jongstleden kwamen zo'n 40 BRBS Recycling leden bijeen voor het Centraal Overleg 2022. Evenals voorgaande jaren bestaat het Centraal Overleg uit het delen van kennis en informatie binnen en door de branche. lees meer 
 
 
Vijftig procent circulair beton?
12 september 2022 "Wij worden zenuwachtig van pur. Dat materiaal is echt funest voor de kwaliteit van secundaire grondstoffen. Dat is de spagaat waar je in zit: we isoleren ons gek, maar creëren materialen die in de volgende levensfase niet te hergebruiken zijn." Dat zegt Otto Friebel, directeur van de BRBS Recycling... lees meer 
 
 
Informatieverzoek over aanvraag toegang tot kabelnetwerk
De ACM behandelt een verzoek van YouCa, dat toegang wil tot VodafoneZiggo kabelnetwerk. In het kader daarvan legt de ACM een informatieverzoek voor aan betrokken organisaties.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.